måndag 20 januari 2014

Ressug

Både jag och Maken har vart väldigt ressugna på sistone. Tyvärr går det inte så bra ihop med vårdbidrag och bara en lön... Men drömma kan man ju alltid. Nu funderar vi kanske mest på att resa någonstans på sommaren. Då kommer vi nämligen vara lediga tillsammans i tio veckor. Och på sommaren är det ju varmt också lite närmare än på andra sidan jorden vilket kanske underlättar så man skall flyga med en liten. Vart skulle ni rekommendera att man reser i juni/juli?! Var är det billigt, barnvänligt och inte så fasligt mycket turister eller alldeles för hett?! Kanske någon liten ö i Grekland?! Eller Kroatien? Portugal? Kap Verde?

4 kommentarer:

 1. Grekland är ju såklart väldigt fint, tex underbara vackra icke-så-turistiga Samos, men kan bli upp till 40 grader i juli så kanske inte så barnvänligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, Samos skall kollas in. Men 40 grader känns lite för varmt tror jag... Kanske vi måste skjuta upp resan och fara först i augusti. Fast det är kanske ännu varmare då?!

   Radera
 2. Bästa stället på sommaren är: Finlands skärgård. Tänk litet - med så mycket tid hinner ni BÅDE vara på landet OCH hälsa på alla släktingar och vänner som ni gärna vill träffa men av nån orsak inte hinner med ;)
  Kanske båta litet också: Kökar-Åland-Nagu ... ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har tio veckor på oss så Finlands skärgård är nog nummer ett i minst 5-6 veckor skulle jag tro :) Vi vill nog både vara, vara med släkt, vänner och familj och det är perfekt att göra det på landet. Men eftersom vi har en så lång ledighet skulle det vara härligt att se något annat också :)

   Radera