onsdag 15 januari 2014

Gårdagens besök

Min syrra har börjat jobba i närheten av förortsskogarna vi bor i. Perfekt eftersom hon nu kommer på besök lite oftare :) Både Hubbe och jag gillar. Igår lagade hon till och med middag till oss. Köttbullar och makaroni. Hemmamamman med vardagsmatlagningsdepp tackar och tar emot. Sen lekte hon ännu en massa med Hubbe och poff hade hela kvällen gått, Maken kom hem och den iskalla deppdagen kändes mycket varmare och trevligare.
Finaste syster. Ja julstjärnan hänger fortfarande kvar. Jag ser den med som ett vinterpynt än julpynt! Den får nog lysa upp där ett tag till...

5 kommentarer:

 1. Hej Hanna, har nyligen flyttat till dina granskap utomlandsifrån. Är 8 mån gravid så nu håller jag på att samla ihop grejs som behövs :) har följt din blogg i mer än 1,5 år, så där i smyg! Kommer ihåg att du sydde ett jätte fint baby nest. hade ni användning av det och vet du var man kan köpa ett sådant i finland/nätet? Har googlat av och an men verkar inte vara lika pop o fin som i sverige. Har handen mitt i tummen när det kommer till att sy så tyvärr är det inte option, trots att det lär vara enkelt. Har du någo tips? :)

  SvaraRadera
 2. Hej Hanna, har nyligen flyttat till dina granskap utomlandsifrån. Är 8 mån gravid så nu håller jag på att samla ihop grejs som behövs :) har följt din blogg i mer än 1,5 år, så där i smyg! Kommer ihåg att du sydde ett jätte fint baby nest. hade ni användning av det och vet du var man kan köpa ett sådant i finland/nätet? Har googlat av och an men verkar inte vara lika pop o fin som i sverige. Har handen mitt i tummen när det kommer till att sy så tyvärr är det inte option, trots att det lär vara enkelt. Har du någo tips? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Grattis till graviditeten. Spännande när det börjar närma sig slutet nu :) Jag syddes faktiskt aldrig något babynest, det kanske var med i något inspiscollage jag hade för jag funderade nog på det :) Min kusin hade ett till sin lilla flicka som föddes 10 dagar innan vår Hubbe, men det hade hennes händiga väninna sytt åt henne.

   Denna bloggerska hittade jag nu via googlande. Hon verkar sy babynests på beställning i Finland :) Så kanske det är ett alternativ om du inte vågar dig på att pyssla ett eget :)

   Lycka till med slutet av graviditeten och boandet.

   Radera
  2. Va e det sant att du aldrig sytt ett?!! Tycker helt att jag kommer ihåg mönstret och designen, haha, men kanske det var från ett inspiscollage, som du sa :) Antarligen gravid hjärnan som spökar.. Tack för en trevlig blogg med massor av funderingar och ideer.

   Radera
  3. Jo jag har aldrig sytt nåt :) Däremot sydde jag en filt till babyskyddet, kanske det är den du minns?! Och roligt att du gillar bloggen, det gör mig glad :)

   Radera