lördag 18 januari 2014

18. Hepp! Dagens filmtips.

Vi såg the Wolf of Wallstreet på bio förra lördagen. När jag vår fjortis var jag dökär i Leonarno DiCaprio, så filmer med honom känns fortfarande lite extra kul. Men annars också tycker jag filmen var sevärd. Lite lång kanske, men ändå bra. Månne han inte får en Oscar för sin rollprestation dessutom!
Leo är nog fortfarande helt sevärd!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Hittade din blogg via en annan blogg (minns inte mera vilken), men har först nu hunnit läsa i den. Vår son är född 26.2.2013, en dag efter er :) Var föddes er son? Vi var på Kvinnokliniken, då han föddes redan i vecka 35+1. Annars skulle vi ha fött i Lojo. Läste att ni kämpat med nattamningen, hur fungerar det nu? Vi har lite liknande problem, sonen vaknar flera gånger per natt och det känns som om det bara duger när jag tar honom i vår säng och ammar honom. Den här veckan har jag jobbat lite, så min mamma har skött honom om dagarna. Det har gått bra, men nu har han varit extra gnällig på nätterna och vill äta flera gånger... Har inte heller orkat ta tu med saken tidigare, är rädd att storasyster skall vakna när han gråter och sen så är alla vakna... Men nu känns det som om nattamningen måste ta slut hos oss. I dag har vi flyttat honom till storasysters rum, så vi skall se om han skulle sova bättre där. Storasyster flyttade vi till eget rum då hon just fyllt ett, och jag tänkte att vi skulle ha flyttat sonen ungefär vid samma tid, men det blev lite tidigare. Har också tänkt att nattamningen skulle sluta sådär "naturligt", så gjorde det med storasyster, men lillebror verkar inte vara av samma åsikt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria! Då var vi på Kvinnis samtidigt :) Men vi var på snittavdelningen så kanske vi var på olika avdelningar?!

   Det har gått över alla förväntningar med nattamningsavslutet. Förra natten sov t.ex. Hubbe i ett streck från kl. 21-5. Jag ammade vid halv sju och så sov vi ännu till 8.30. På bara ett par nätter gick det sååå mycket lättare och vi hade egentligen bara två ordentliga skriknätter. Sen verkar han ha förstått att det inte skulle fås någon mer mjölk och började sova. Han piper nog fortfarande till en-två gånger på natten, men sover mycket längre i ett sträck och både lugnar sig och somnar om mycket snabbare än tidigare. Kämpa på-kramar till er bara. Tre nätter verkar vara den magiska gränsen. VI slutade en fredag för att Maken skulle ha möjligheten att ta de första nätterna utan att måsta stiga upp och gå på jobb följande dag. Så om ni inte ännu tagit tag i saken kanske ni kan sluta nu på fredag?! Lycka till!

   Radera
 2. The wolf of wall street var verligen sjukt bra :)

  SvaraRadera